AirPods Max néven jelent meg az Apple fejhallgatója, amiért borsos árat kell fizetnünk.

Nem is oly rég’ jelent meg az iPhone 12 szériája, az Apple Watch újabb generációja vagy éppen a Mac-ek, kaptunk még egy meglepetés az év végére a gyártótól. Már korábban olvashattunk pletykákat az AirPods Studio névre keresztelt fejhallgatóról, és számítottunk az idei érkezésére, viszont arra semmiképp, hogy karácsony előtt más néven lát napvilágot.

549 USD-n lebegtették meg a terméket, ami nálunk 234.990 Ft-ban realizálódott. Ezért a pénzért egy olyan vezeték nélküli fejhallgatót kapunk, amely térbeli hangzást, moziélményt, zajszűrő funkciót hordoz, valamint folyamatosan figyeli majd a lejátszott multimédiás tartalmakat, hogy a hangminőséget korrigálva a legjobb hangzást biztosítson a felhasználónak. A leírás szerint a külső zajokat hat mikrofon segítségével tökéletesen tudja szűrni (fizikális gomb segítségével ki- és be kapcsolható), valamint utasításokat is adhatunk Sirinek. 20 óra üzemidőre számíthatunk, tölteni pedig Lightning port-on keresztül tudjuk a fejhallgatót.

Az AirPods Max-en felül a Fitness+ szolgáltatást is bejelentette a gyártó, amit december 14-én publikál, viszont Magyarországon egyelőre nem lesz elérhető.